2013. március 21.

Új műsorok a TV2-nél

Új doku-reality és énekes műsor érkezik a csatornára. A Bűnök és szerelmek viszont átköltözik a SuperTV2-re.

Új doku-reality és énekes műsor érkezik a csatornára. A Bűnök és szerelmek viszont átköltözik a SuperTV2-re.

Csapdába csalva címmel új doku-reality indult a TV2-n. A sorozat megtörtént eseteket dolgoz fel, a közlés szerint "átvert, megalázott, megcsalt vagy elárult emberekről, akik csak egyre vágynak: az igazságra!". A reality március 18-ától fut, a hétköznap délutáni sávban.

Szintén újdonság Az ének iskolája, amely áprilistól kerül képernyőre. Az énekes tehetséggondozó műsor főszereplői 8-14 éves gyerekek. Mint a csatorna közölte: nincs durva kritika, és kiesők sem lesznek. A gyerekek csak pozitív megerősítést kapnak, és egy olyan "osztály" részét képezik, amely az adások alatt végig együtt marad.

A tehetségek zenei fejlődését Friderikusz Sándor, mint az osztályfőnök-műsorvezető segíti, akit legutóbb az RTL II-n futó Legyen Ön is milliomosban láthattak a nézők. A tanári kart Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor alkotja.

"Az ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek – mondta el Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Az új műsorok mellett költöző program is van a csatornánál. A TV2-n nem túl magas nézettséget elért Bűnök és szerelmek április 1-jétől a SuperTV2-n lesz látható, új részekkel.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

21 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.