2016. november 07.

Új műsorvezető a FEM3 Caféban

Mától új műsorvezetővel bővül a FEM3 Café, Nagy Réka is csatlakozik a magazinműsor csapatához, hétfőn már ő köszönti a nézőket.

Czippán Anett, Mádai Vivien, Polyák Lilla és Stohl Luca mellett mától Nagy Réka is erősíti a FEM3 Café női műsorvezető csapatát. A hétköznap délelőttönként jelentkező népszerű magazinműsornak így már hét állandó házigazdája van, a hölgyek Berki Krisztián és Kinter Oszkár mellett köszöntik a nézőket. A modellből lett műsorvezető nagy kihívásként éli meg a felkérést.

- Nagyon örülök annak, hogy újabb lehetőséget kaptam a TV2 Csoportnál. A FEM3 Caféban remek kollégákkal dolgozhatok majd együtt. Eddig csak vendégként jártam a stúdióban, de akkor is nagyon jól éreztem magam. Kinter Oszkár sokat segít nekem a rutinjával, ráadásul a tévézés mellett mindkettőnknek van modell múltja is, így bőven akad közös témánk. Azon leszek, hogy az adások során minden olyan kérdést feltegyek majd a vendégeinknek, ami a nézőket érdekli. – nyilatkozta a társaság közleményében a FEM3 Café új műsorvezetője, aki hétfőn áll munkába a csatornánál.