2010. július 29.

Új műsorvezetők a Ma reggelben

Augusztus 2-ától új műsorvezetők, Krizsó Szilvia és Obersovszky Péter köszöntik a nézőket a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

Augusztus 2-ától új műsorvezetők köszöntik a nézőket a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. Krizsó Szilviát hétfőtől láthatják új szerepében, Obersovszky Péter pedig csütörtökön vezeti először az MTV reggeli háromórás műsorát.

Jegyes-Tóth Kriszta, Betlen János és Süveges Gergő mellé két új műsorvezető érkezik a Magyar Televízió Ma reggel című műsorába. Augusztusban javarészt Krizsó Szilvia és Obersovszky Péter vezeti majd a közéleti műsort, a megszokott képernyősök szabadságon lesznek.

Krizsó Szilvia 1998 óta az MTV munkatársa, a Riporter kerestetik! című vetélkedő nyerteseként került a pályára, Az Este és A szólás szabadsága műsorvezetője is volt, emellett számos sikeres MTV-produkcióban dolgozott. Több magas rangú szakmai elismerésben részesült, egyebek között Prima Primissima-díjas, 2009-ben megkapta a Pulitzer-emlékdíjat is, 2010-ben pedig Déri János-díjat vehetett át.

Obersovszky Péter újságíró, 1990-96, illetve 2000-2001 között már dolgozott az MTV-ben, 2004-ben pedig az Élesben című vitaműsor egyik műsorvezetőjeként tért vissza a köztévé képernyőjére. A Magyar Rádió, az Inforádió, a Klubrádió és a Tv2 munkatársa is volt, utoljára az Echo Tv szerkesztő-riportereként tevékenykedett.

 

Elhunyt Baló György

11 órája

Évtizedeken át szerkesztett és vezetett közéleti-politikai műsorokat a köztévén és kereskedelmi csatornákon.