2012. december 05.

Új napi sorozat a TV2-n

Jövő januártól jelentkezik a Bűnök és szerelmek.

Jövő januártól jelentkezik a Bűnök és szerelmek.

2013 januárjától jelentkezik a TV2 új napi sorozata, a Bűnök és szerelmek. A történet középpontjában három társaság áll: a Bodzás klán, melynek tagjai családi üzlet címén piszkos ügyletekkel keresik a napi betevőt; a Kapus család, élén Kapus Tiborral, aki rendőrfőnökként Bodzásék bandáját számolná fel minden eszközzel, valamint néhány nevelőintézeti fiatal, akik kisebb-nagyobb stiklikkel próbálnak érvényesülni, s közben szoros kapcsolatot ápolnak az alvilággal és Kapusékkal is.

A sajátgyártású sorozatot már forgatják, és azt Nagy Tamás Grande, a Jóban Rosszban producere jegyzi. Mint elmondta: "A Bűnök és Szerelmek egy olyan sorozat, amely kimegy az utcára, és a napi sorozatok esetében megszokott stúdió helyett valódi helyszíneken, hús-vér emberekkel forog. A cselekmény rendkívül izgalmas, pörgős, a karakterek pedig hétköznapi nyelvet beszélnek, ám amit tesznek, az minden, csak nem hétköznapi. Vannak olyan szereplőink, akikkel az első pillanattól szimpatizál majd a néző, és olyanok is, akiket meglátni és meggyűlölni egy pillanat műve lesz. Klasszikus szappan ez, csak gyorsabb, feszesebb, és az az új benne, hogy ennyire valóságszagú napi sorozat még nem volt Magyarországon."

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

19 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.