2011. május 25.

Új okostelefonnal nyomulna a Vodafone

Szuperolcsó okostelefonnal javítana piaci pozícióin a Vodafone. Sajtóhírek szerint nyár elején indulhat is a roham.

Szuperolcsó okostelefonnal javítana piaci pozícióin a Vodafone. Sajtóhírek szerint nyár elején indulhat is a roham.

A mobilóriás a kínai Huawei készülékeivel jelenne meg – egyebek mellett európai – piacokon, s ezeket már 90 eurónyi összegért elérhetővé tennék. A Vodafone Smart néven forgalomba kerülő készülékeken az Android 2.2-es változata fut majd, külön Facebook- és Twitter-linkkel.

A cél az, hogy olyan rétegek számára is hozzáférhetővé tegyék a mobiltelefonos internetezés élményét, amelyek eddig - a szolgáltatás drága volta miatt - kimaradtak ebből. Az új belépő egyben arról is hivatott gondoskodni, hogy megugorjon az okostelefonok most 40 százalék körüli aránya a Vodafone készülékeladásainál. Európában várhatóan a brit, a német és az olasz piacon debütál a telefon.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.