2016. szeptember 29.

Új online életmódmagazin indult

Bármire képes vagy! - hirdeti a FittAnya.

A FittAnya elsősorban a tudatos anyukáknak szól, de azokat is bátorítani akarja, akik egyelőre csak kacérkodnak az életmódváltás, a változtatás gondolatával. Edzésprogramokat, mozgásforma-ismertetőket, funkcionális gyakorlatokat, étkezéssel, diétával kapcsolatos információkat, valamint életvezetési és gyereknevelési tanácsokat kínál; amire pedig minden egyébnél nagyobb hangsúlyt fektet, az a fitt anyaság lelki oldala. Edzőtermi frusztrációkról, teljesítménybeli hullámvölgyekről, terhesség alatti mentális problémákról, koncentrációzavarokról, motiválatlanságról, elégedetlenségről és maximalizmusról ugyanúgy szólnak, mint arról, hogy hogyan lehet közvetlen környezetünkkel elfogadtatni önmagunk és látásmódunk változását.

A fittanya.hu egyik állandó rovata a Sikersztorik, ahol hétköznapi hősök történeteit és ismert fittanyák életútját egyaránt bemutatjuk. Férfiszemmel című rovatukban Magyarország véleményformáló, a média, a sport és a zene világából ismert férfi közszereplői írnak a nőkről, nőknek. Emellett további két rovat (Mozogj! és Élj!) alkotja az oldal vázát.

A fittanya.hu tulajdonosa Spuriga Dóra, akinek nevéhez fűződik a kisgyermekes szülőkhöz szóló PöttyösLabda weboldal létrehozása és üzemeltetése, és aki maga is fittanyának számít: két gyermekét neveli, mellette rendszeresen jógázik. A weboldal főszerkesztője Kőváry Anett, aki főként rádiós újságíróként ismert, de kisgyermekes anyaként közelebbről és intenzívebben megismerkedett a fitnesz világával, valamint a jógával.

A szerkesztőség főként fittanya bloggerekből és külsős fitnesz-, valamint életmód-szakértőkből áll, vendégszerzőként a hazai sportvilág egy-egy kiválósága is megjelenik majd.