2013. július 05.

Új online utazási platformot indított a Wizz Air

A fapados cég bemutatta a Wizz Tours nevű új online utazási platformot.

A fapados cég bemutatta a Wizz Tours nevű új online utazási platformot.

Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air repülőjegyet és szállást magába foglaló utazási csomagokkal jelenik meg a piacon, így még szélesebb körű ajánlatokat kínál jelenlegi és jövőbeli utasainak. A Wizz Air utazási csomagjai októbertől lesznek elérhetők a wizztours.com oldalon, magyar, lengyel és angol nyelven.

A site-on a cég állítása szerint az utasok jelentősen kedvezőbb áron foglalhatják le jegyüket a Wizz Air járataira valamint szállásukat a több mint 30 ezer hotel valamelyikébe, mintha külön vásárolnák meg a repülőjegyet és a szállást. A légitársaság tervei szerint más piacokon is beemeli kínálatába az utazási csomagokat miután októberben bevezette őket Magyarországon és Lengyelországban.

A Wizz Tours egy kizárólag online utazási iroda lesz. A magyarázat szerint azért, mert az internet egy költséghatékony, fogyasztóbarát értékesítési csatorna, és így tudják garantálni a kedvezőbb árakat.  Bár a Wizz Tours elsődlegesen a végfogyasztókat kívánja megcélozni, az utazási irodák számára is elérhetők lesznek az ajánlatok.

A Wizz Air a továbbiakban is népszerű üdülési célpontokkal fogja bővíteni útvonalhálózatát, a minap pedig megerősítette, hogy a Budapest-Málta útvonal üzemeltetését a téli menetrendben is folytatják, illetve hogy új útvonalat indít Hurghadába, Egyiptomba november 2-án.

A wizztours.com népszerűségének megalapozásában komoly szerep jut a barcelonai, lárnakai, dubai, isztambuli, máltai, tel-avivi és más szabadidős útvonalaknak. A közvetkező hetekben a Wizz Air bővebb információt tesz elérhetővé utazási csomagjairól.

„Nagy nap ez a mai a Wizz Airnek és a magyar utasoknak” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója, aki szerint azáltal, hogy a Wizz Air utasai csomagban foglalhatják le utazásukat, nem csak kényelmesebben járhatnak el, de ráadásul többet takaríthatnak meg, mintha a repülőjegyet és a szállást külön vásárolnák meg.

Címkék: wizz air Wizz Tours