2013. október 07.

Új orosz MTV

Megint nekifut az orosz piacnak a Viacom világszerte ismert zenei csatornája, amely tavaly szeptemberben egyszer már bedobta a törülközőt.

Megint nekifut az orosz piacnak a Viacom világszerte ismert zenei csatornája, amely tavaly szeptemberben egyszer már bedobta a törülközőt.

Az MTV helyi – kábelen és műholdon terjesztett - változatától azt várják, hogy 2017-re nyolcmillió előfizetője legyen. A csatornát először másfél évtizede indították el Oroszországban, aztán 2007-ben átvette működtetését a Viacom helyi partnere, a Vlagyimior Potanyin milliárdos érdekeltségei közé tartozó ProfMedia.

Csakhogy az új gazda tavaly ráunt a csökkenő nézőszámra, így 2012 szeptemberében elbúcsúzott közönségétől a csatorna, majd a ProfMedia júniusban új szórakoztató televíziót indított, a Viacom pedig visszavette a brandhez kapcsolódó jogokat partnerétől. Most pedig amerikai és brit mellett helyi tartalmakkal indítja újra a zenecsatornát – írja egy helyi lap.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.