2013. december 17.

Új partnerek az Adaptive Mediánál

A gazdasági és ingatlanos ügyfelek jól illeszkednek a sales house stratégiájába.

A gazdasági és ingatlanos ügyfelek jól illeszkednek a sales house stratégiájába.

Hirdetésértékesítési együttműködésről állapodott meg az Adaptive Media Sales House a TőzsdeFórum.hu-t kiadó WebStart Kft-vel és az Ingatlannet.hu-t kiadó Realio Kft-vel is. A pénzügyi-gazdasági online szakmai kiadvány és az ingatlanhirdető és -kereső portál 2013. novemberben csatlakozott a független hazai online értékesítő szervezet portfoliójához.

„A TőzsdeFórum.hu-val való együttműködés számunkra azért fontos, mert a hirdető ügyfeleink érdekeinek megfelelő diverzifikált stratégiát dolgoztunk ki a reklámpiac egyes szegmenseire, s ezekre, így a pénzügyi-gazdasági szektorra is, külön-külön koncentrálunk.” „Az Ingatlannet.hu Magyarország egyik jelentős ingatlanhirdető- és keresőportálja, az olvasói célcsoportjai kimondottan jól szegmentálhatók. Jelenleg 240.000 ingatlanhirdetéssel és 180.000 regisztrált felhasználóval rendelkeznek, akik között ott találunk 3.200 ingatlanközvetítő céget is.” – nyilatkozta Sopov István ügyvezető, a szerződések aláírása után.

A Facebook ismét lecsapott

1 napja

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.