2013. december 17.

Új partnerek az Adaptive Mediánál

A gazdasági és ingatlanos ügyfelek jól illeszkednek a sales house stratégiájába.

A gazdasági és ingatlanos ügyfelek jól illeszkednek a sales house stratégiájába.

Hirdetésértékesítési együttműködésről állapodott meg az Adaptive Media Sales House a TőzsdeFórum.hu-t kiadó WebStart Kft-vel és az Ingatlannet.hu-t kiadó Realio Kft-vel is. A pénzügyi-gazdasági online szakmai kiadvány és az ingatlanhirdető és -kereső portál 2013. novemberben csatlakozott a független hazai online értékesítő szervezet portfoliójához.

„A TőzsdeFórum.hu-val való együttműködés számunkra azért fontos, mert a hirdető ügyfeleink érdekeinek megfelelő diverzifikált stratégiát dolgoztunk ki a reklámpiac egyes szegmenseire, s ezekre, így a pénzügyi-gazdasági szektorra is, külön-külön koncentrálunk.” „Az Ingatlannet.hu Magyarország egyik jelentős ingatlanhirdető- és keresőportálja, az olvasói célcsoportjai kimondottan jól szegmentálhatók. Jelenleg 240.000 ingatlanhirdetéssel és 180.000 regisztrált felhasználóval rendelkeznek, akik között ott találunk 3.200 ingatlanközvetítő céget is.” – nyilatkozta Sopov István ügyvezető, a szerződések aláírása után.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.