2017. június 22.

Új program az MTVA-tól

Idén nyolc fiatal vehet részt a Kapcsolódj be a közvetítésbe! programban.

A tavalyi hat után idén nyolc fiatal vehet részt a Kapcsolódj be a közvetítésbe! című, roma és hátrányos helyzetű fiataloknak meghirdetett gyakornoki programban; a nyertesek csütörtökön Budapesten vehették át az erről szóló dokumentumot Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől és Vaszily Miklóstól, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatójától.

Vaszily Miklós azt emelte ki: büszkeségre ad okot ez a gyakorlatorientált program, mert a gondolat, a tett és az eredmény hármasságát adja, a szaktárca és az MTVA összefogásában.

Hangsúlyozta: médiavállalat-vezetőként kettős a felelőssége, "egyszerre kell megmutatnunk és képviselnünk Magyarország színes nemzeti hagyományait, a nemzeti kisebbségek színes világát, és közben azt is tudjuk, azért is dolgoznunk kell, hogy a bemutatáson kívül hiteles és szakmailag képzett munkavállalók dolgozzanak nálunk, és mutassák be ezt a világot magyar nézőinknek".

Az egy éven át tartó program tavalyi résztvevői közül ketten már az MTVA belsős munkavállalói.

(mti)

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

7 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.