2017. július 06.

Új programigazgató a Sláger FM-nél

Mikus Tamara a Class FM-től érkezik a 103.9 Sláger FM-hez.

A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak, aki az új igazolásról a következőt nyilatkozta:

"A rádiós szakember érkezésével képesek leszünk tartani és tovább emelni azt a pozíciót a hallgatók körében, amit a 103.9 Sláger FM birtokol."

"11 éve a csatorna elődjénél szerettem bele a rádiózásba, 7 évig az egyik legsikeresebb rádiós terméken dolgozhattam, most pedig egy új és izgalmas feladatot bíztak rám. Magyarország legtapasztaltabb rádiós szakembereivel azon fogunk dolgozni, hogy az immáron hosszú ideje piacformáló adóval felrázzuk a iparágat. Büszke vagyok, hogy a 103.9 Sláger FM program csapatát bízták rám, és minden tudásommal azon leszek, hogy a főváros rádióját még vonzóbbá és szórakoztatóbbá tegyük a hallgatók számára” - mondta Mikus Tamara.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.