2017. május 19.

Új promóció a Class FM-től

Bruno Mars, Robbie Williams, Depeche Mode, Take That és Ariana Grande fellépései a digitális rádió nyereményei között.

A Class FM digitális rádió az év legnépszerűbb hazai és londoni szuperkoncertjeivel ajándékozza meg a rajongókat, a külföldi fellépések esetén pedig az utazás és a szállás költségei mellett még költőpénzt is biztosít a nyerteseknek.

Az első öt szerencsés hallgató a kanadai szupersztár The Weeknd londoni fellépésére nyert jegyet, a soron következő nyereményjátékaik nyertesei pedig nem kisebb nevek koncertjeire látogathatnak majd el, mint Bruno Mars, Robbie Williams és a Depeche Mode budapesti showjai, továbbá a Take That és Ariana Grande angliai fellépései.

A Class FM weboldalán és hivatalos Facebook oldalán folyamatosan lehet jelentkezni a játékokra, a külföldi fellépések esetén a nyertes koncertjegyét, repülőjegyét, szállását és költőpénzét is a rádió biztosítja.

„Célunk, hogy a hallgatók széles rétegei számára nyújtsunk egyedi élményt: Ariana Grande célcsoportja például egyértelműen a fiatal közönség, míg Bruno Mars, Robbie Williams és a Take That más kört mozgat meg. A nyereményjátékoknak köszönhetően hallgatóink élőben is láthatják kedvenc előadóikat, és olyan szuperprodukciókra juthatnak el velünk, amelyekre egyébként pillanatok alatt elfogynak a jegyek”- mondta el Hamvas Viktor, a Class FM programigazgatója.

A digitális rádió adásait a külföldön élő magyarok is előszeretettel hallgatják, így a Class FM számukra is tartogat majd meglepetéseket.

„The Weeknd kapcsán nagyon sok megkeresésünk érkezett Londonból, hiszen az online elérés miatt az Angliában élő magyarok is szívesen hallgatják a műsorainkat. Az igényt figyelembe véve a következő angliai rendezvény során szeretnénk az ő számukra is kedveskedni, ennek részleteiről a többi koncerttel együtt hamarosan beszámolunk a műsorainkban, illetve a Class FM hivatalos Facebook oldalán és honlapján” - tette hozzá Juhász Bálint műsorvezető.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.