mwx 2012. január 13.

Új rádió a balatoni éterben

A tegnap elindult új Balaton Rádió Siófokon és 15 km-es körzetében fogható.

Közel egyéves előkészítés előzte meg, hogy tegnap délben megkezdhette adását a Balaton Rádió az FM 88,7 MHz-en, ahol a rádióadót üzemeltető kft. tájékoztatása szerint a friss, fiatalos és változatos zenei kínálat mellett a helyi értékeket helyezik előtérbe. A zenei műsorok mellett rendszeresen jelentkeznek majd kitelepülésekkel, valamint infotainment típusú, lokálpatrióta szellemiségű hír- és magazinműsorokkal.

„A rádió által elérni kívánt célcsoport a Kelet-Balaton térségében élő, valamint a nyaranta itt üdülő fiatal és fiatalos hallgatóközönség” – mondta Szabó Ferenc, a Balaton Rádió Kft. ügyvezető igazgatója. „Adásunk a földi sugárzás mellett természetesen a kor igényeihez alkalmazkodva online is elérhető, így az itt nyaralók magukkal vihetik a balatoni hangulatot, ha hazatérnek szabadságukról” – tette hozzá.

Gálosi Szabolcs, a Balaton Rádió programigazgatója arról is beszélt, hogy a rádió indulását egy többnapos teaser kampány előzte meg, amelynek keretében a frekvencián vízcsobogás volt hallható, amit bizonyos időközönként egy hang szakított meg, közölvén az indulás időpontját és a frekvenciát – a rádió nevének említése nélkül.Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.