2018. november 16.

Új rekord a Sport TV-n

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Nem meglepetés, hogy a Sport1-en négy magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzést láthatnak a nézők egy hétvégén. Ez november 17-18-án is így lesz, a hölgyeknél az első csoportkör utolsó, 6. fordulóját rendezik, a férfiakra a 8. kör vár. Szombaton pályára lép az FTC (Vipers Kristiansand – FTC-Rail Cargo Hungaria, 15 óra), a Veszprém (Telekom-Veszprém – Kristianstad, 17:15) és a Győr (Győri Audi ETO KC – Podravka Koprivnica, 19:15), a Szeged már vasárnap fogadja a Skjern csapatát (MOL-Pick Szeged – Skjern, 16:30).

A vasárnap szegedi ütközet viszont csak egy lesz az aznapi öt kézilabdaközvetítésből, délelőtt 10:15-től este 20:30-ig megszakítás nélkül férfi és női EHF-kupa, vagy férfi kézilabda BL vár a nézőkre - írják.

Ráadásul a két frissen kinevezett férfikapitány klubcsapatait is láthatjuk. A férfiak és a nők is a harmadik körnél tartanak, de amíg a férfiak az első meccseket játsszák, a hölgyek már visszavágót vívnak. A sort Csoknyai István csapata, a Balatonfüred kezdi cseh ellenfelével (Karvina – Balatonfüred, 10:15), ezt követően a Dunaújváros próbálja meg ledolgozni nyolcgólos hátrányát a spanyol Bera Bera ellen (Bera Bera – Dunaújvárosi KKA, 12:15), Vladan Matics tatabányai tanítványai hazai pályán fogadják a holland OCI-Lionst (Grundfos-Tatabánya – OCI-Lions, 14:15). 16:30-kor következik a Szeged korábban említett BL-mérkőzése, az élő közvetítések sorát a Siófok zárja, amely az Oroszországban elszenvedett 30-26-os vereségért igyekszik majd visszavágni a Lada Togliatti csapatának (Siófok KC – Lada Togliatti, 18:45).

Mindezeket összeadva ez 16 óra 45 perc élő kézilabda-közvetítést jelent, ráadásként vasárnap 20:30-kor jelentkezik a Harmadik Félidő című műsor, ahol az összes magyar érdekeltségű csapat aktuális meccsei szóba kerülnek majd.

A teljes program elérhető: itt.

Címkék: média sport tv sport

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

6 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.