2017. május 15.

Új részekkel jelentkezik a Tortakirály

Az eddigieknél is bonyolultabb alkotásokra és megoldásokra számíthatunk.

Az új évadban Buddy és csapata rengeteg kihívással fog szembesülni, olyan projekteket kell teljesíteniük, amelyekről eddig csak álmodtak, többek között például egy tűzokádó sárkányt kell tortaformába önteniük.

Szerencsére a Tortakirály nem ismer lehetetlent és bebizonyítja, hogy ha egy család együtt dolgozik, akkor az összefogás ereje még a lehetetlent is legyőzi: „Nem számít, hogy merre megyek a világban, a család egy univerzális érték számomra” – mondta Buddy Valastro. „Szerintem semmi sem hozza olyan jól össze az embereket, mint az étel. A sorozat új évadával remélem, hogy még több embert inspirálok és veszek rá a sütésre és arra, hogy még több időt töltsenek együtt a családjukkal.”

„Büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is a legédesebb ízekkel kápráztathatjuk el a TLC magyarországi nézőit a Tortakirály 9. évadának köszönhetően” – nyilatkozta Alexandra Tiganas, a Discovery Networks régiós csatornaigazgatója. „Az elmúlt nyolc évad során hazánkban is jelentős rajongótábora épült ki a sorozatnak. Hálásak vagyunk azoknak, akik csatlakoztak hozzánk az út során és végig követték a Tortakirályt és családját nehézségeiken és sikereiken keresztül.”