2011. február 04.

Új rovatok a Feminánál

Három új rovattal bővült a női portál az év elején, ezek egyike közéleti témákkal foglalkozik.

Három új rovattal bővült a női portál az év elején, ezek egyike közéleti témákkal foglalkozik.

2011. február 1-jével három új rovatott indított a Femina.hu, Hírháttér, Program és Valentin címmel. Ezek közül az elsőt kiemelten kezeli a női portál, abban közéleti, belpolitikai témákat járnak körül.

A Hírháttér a Femina.hu közlése szerint az indulást követő harmadik napon 44 ezer egyedi látogatót vonzott, és 72 ezer oldalletöltést generált a gemiusTraffic adatai alapján. A portál szerint az új rovatoknak köszönhetően február 3-án megdöntötték saját rekordjukat, és 205 918 egyedi látogatót vonzottak, akik 1 064 700 oldalt töltöttek le (Gemius OPA, teljes, 2011.02.03.)

A Femina.hu közlése szerint az idei évben további fejlesztések várhatóak. A tartalom bővítésén túl új hirdetési formákat terveznek bevezetni.

Címkék: femina

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.