2011. február 04.

Új rovatok a Feminánál

Három új rovattal bővült a női portál az év elején, ezek egyike közéleti témákkal foglalkozik.

Három új rovattal bővült a női portál az év elején, ezek egyike közéleti témákkal foglalkozik.

2011. február 1-jével három új rovatott indított a Femina.hu, Hírháttér, Program és Valentin címmel. Ezek közül az elsőt kiemelten kezeli a női portál, abban közéleti, belpolitikai témákat járnak körül.

A Hírháttér a Femina.hu közlése szerint az indulást követő harmadik napon 44 ezer egyedi látogatót vonzott, és 72 ezer oldalletöltést generált a gemiusTraffic adatai alapján. A portál szerint az új rovatoknak köszönhetően február 3-án megdöntötték saját rekordjukat, és 205 918 egyedi látogatót vonzottak, akik 1 064 700 oldalt töltöttek le (Gemius OPA, teljes, 2011.02.03.)

A Femina.hu közlése szerint az idei évben további fejlesztések várhatóak. A tartalom bővítésén túl új hirdetési formákat terveznek bevezetni.

Címkék: femina

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.