2012. március 29.

Új rovatok a HVG.hu-n

Tavaly nyáron indult a site átalakítása, most két új rovat érkezik.

Tavaly nyáron indult a site átalakítása, most két új rovat érkezik.

Áprilisban két új rovattal bővül a HVG.hu, a tavaly nyáron megkezdett átalakítás részeként. A lakás-, iroda- és ingatlanpiac iránt érdeklődők számára kínál tartalmat az Ingatlan rovat, amely az eddigi Ingatlanmenedzser.hu tematikáját is magában foglalja. A rovatot Mester Nándor, a Világgazdaság egykori munkatársa, az Ingatlanmenedzser.hu eddigi főszerkesztője vezeti.

A szintén új, négy alrovatból álló, Élet + Stílus rovat olyan témákkal fog foglalkozni, mint a kultúra, a gasztronómia, a divat, a design és az utazás. A Kult alrovat a nagyvárosi kulturális  trendekre, a fesztiválok és a budapesti szórakozóhelyek újdonságaira, a kereskedelmi médiumokban megjelenő tartalmakra, az Utazás alrovat a legnépszerűbb utazási és wellness-célpontokra, a Divat + Design alrovat gyakorlati tanácsokra, a divat- és lakberendezési trendekre fókuszál, a Gasztro alrovat pedig gasztronómiai trendekkel, éttermi újdonságokkal, étteremkritikákkal és receptekkel jelentkezik. A rovat vezetője Ligeti-Nagy Tamás, a Volt és a Wan2 magazin egykori főszerkesztője irányítja, és az tartalmazza majd a Life-style.hu témáit is.

"Az új tematika a hirdetési ügyfélkör számára is új lehetőségeket kínál. Részben ez is célja volt a változtatásnak, hiszen a többszázezres, az új rovatokkal tovább bővülő olvasótábor ezután szegmentáltan, célzottabban lesz elérhető" - mondta el Miklósi Zoltán kereskedelmi igazgatóhelyettes.

A mostani változásokat jegyző Gavra Gábor főszerkesztő tavaly júniusban került a HVG.hu élére. Akkori bejelntése alapján aztán szeptemberben erősítették meg a Gazdaság, a Vállalkozás és a Vélemény rovatot. Majd idén januárban blogrovat is indult a portálon.

Címkék: hvg gavra gábor blog