2017. június 16.

Új saját gyártású műsor a TV Paprikán

A TV Paprika legújabb műsorában Kapusi Gerti és Bede Róbert minden részben egy-egy európai ország gasztronómiai különlegességét hozza el a nézőknek.

Terítékre kerül a többi közt Dánia, Olaszország, Lengyelország, Görögország és Spanyolország is. Olyan könnyen elkészíthető fogásokat mutatnak meg, melyekkel bárki színesítheti szokásos recepttárát. Mutatnak jól ismert fogásokat, melyeket szívesen megkóstol bárki utazásai során, de lesznek természetesen ismeretlenebb ételek is. Készül majd csevapcsicsa, bajor kolbász, lasagne, gőzgombóc, sőt marcipántorony is.

A könnyen és bárhol beszerezhető alapanyagokból elkészített ételekkel Kapusi Gerti és Bede Róbert megmutatja azt is, hogy milyen érdekes hasonlóságok, egyezések és persze különbségek fedezhetők fel az európai országok gasztronómiájában. Az egyes országok jellegzetes fő fogásait Bede Róbert mesterszakács készíti el, a sütirajongó Kapusi Gerti pedig ínycsiklandó és látványos desszerteket mutat be a nézőknek.

Az Európa késsel-villával című tizenkét részes sorozat június 19-én hétfőn este 21 óra 10 perckor indul a TV Paprikán. A további részek minden hétköznap ugyanebben az időpontban láthatók a csatornán.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

21 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.