2013. november 29.

Új, saját gyártású műsorok a SportKlubon

Két új műsorral erősít a SportKlub: szerdánként egy oknyomozó riportmagazin, a „Pályán kívül” jelentkezik, a csütörtök pedig a sportfogadóknak kedvez.

Két új műsorral erősít a SportKlub: szerdánként egy oknyomozó riportmagazin, a „Pályán kívül” jelentkezik, a csütörtök pedig a sportfogadóknak kedvez, indul a Tipster, Forró Bencével és Sebők Vilmossal.

A szerdánként jelentkező Pályán kívül egy klasszikus oknyomozó műsor, amelyből hiány mutatkozik a sport területén. Bármelyik sportág terítékre kerülhet, legyen szó kézilabdáról, futballról, teniszről, vagy éppen autósportról, a Pályán kívül a kulisszák mögé néz és megszólítja a legfontosabb szereplőket. Azt ígéri a tévé vezetése, hogy a műsorvezető, Szabados Ági előtt nem maradhatnak rejtve a bundaügyek, a sportberuházások, vagy éppen az átigazolások titkai sem.

Csütörtökönként a Tipster szólítja meg a sportfogadó közönséget. A két műsorvezető, Forró Bence és Sebők Vilmos nem buzdítanak fogadásokra és konkrét tippeket sem adnak, elemzik azonban a hétvége várható sporteseményeit az oddsok és az esélyek alapján.

„Olyan szintű és mélységű oknyomozó magazin, mint a Pályán kívül, ritkaságnak számít a piacon. A sportfogadást kedvelő közönséget sem szólította meg még senki, pedig egyes felmérések szerint a sportot rendszeresen nézők 60-70%-a szeret ilyen-vagy olyan módon fogadni” - mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.