2013. február 18.

Új saját gyártású műsorok a TV2-nél

Visszatérő tartalmak és új formátumok egyaránt képernyőre kerülnek a társaság különböző csatornáin.

Visszatérő tartalmak és új formátumok egyaránt képernyőre kerülnek a társaság különböző csatornáin.

Folytatja a TV2-csoport a korábban elkezdett intenzív programinvesztíciót, így új saját gyártású műsorokkal, szélesebb magazinkínálattal és új sorozatokkal jelentkezik még az első negyedévben, illetve az azt követő hónapokban - közölték.

Március elején visszatér a TV2 képernyőjére A 40 milliós játszma Rákóczi Ferivel. Késő tavasszal pedig Az ének iskolája (eredeti címén: Masterclass) címmel mutatkozik be egy új tehetségkutató műsor, melyben gyerekek énekes produkcióit láthatják a nézők.

Január vége óta, szerda esténként kerül képernyőre az Elementary, amely a TV2-n Sherlock és Watson címmel látható. További újdonságként érkezik az Amit a szív diktál című sorozat, címszerepben a Paula és Paulina, az Esmeralda és az Eva Luna főszereplőivel.

Február elején a SuperTV2-n elindult A Nagy Duett második szériája, melynek első adása nézettségi szempontból is jól hozott a csatornának. Márciusban új részekkel érkezik a TV2-n korábban már erős nézettséggel futott gasztro-reality, a Hal a tortán.

A PRO4-en február óta látható a Last Resort - Belső ellenség című sorozat, ami egy tengeralattjáró legénységének mindennapjait mutatja be. A csatornán tavasszal további újdonságként debütál Vujity Tvrtko magazinműsora,a Tvrtko szerint a világ címmel.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.