2012. november 16.

Új saját gyártású sorozat az Ozone Network-ön

A Hogyan készül? Megmutatjuk! c. műsorban termékek gyártási folyamatainak részleteivel ismerkedhetünk meg.

A Hogyan készül? Megmutatjuk! c. műsorban Gyetván Csaba vezetésével főként Magyarországon előállított termékek gyártási folyamatainak részleteivel ismerkedhetünk meg.

„Az ismeretterjesztő sorozatunk egyes részeiben mindennapi használati tárgyak, élelmiszerek előállításának folyamatát ismerhetjük meg. A gyárlátogatás adta élményt kiegészítjük érdekes részletekkel a technológiai folyamatokról, új információkkal gazdagodhatunk főként Magyarországon előállított termékekről. A-tól Z-ig, azaz autótól a zabpehelyig, a focilabdától a sörig, a szaloncukortól a szalvétáig egy képzeletbeli szupermarket teljes kínálata sorra kerül” – mesélt a sorozat koncepciójáról Pálmai L. Ákos, az Origo Zrt. televíziós és webvideó üzletágának producer-programigazgatója.

„A műsor témája korosztálytól függetlenül szól minden olyan nézőhöz, akit nem hagy hidegen a minket körülvevő világ. A műsor több a puszta gyárlátogatásnál. Nem csak technológiai folyamatokat mutatunk be az adott témáról, termékről plusz információk és érdekességek is elhangzanak. – árulta el Gyetván Csaba, a Hogyan készül? Megmutatjuk! műsorvezetője.

A Hogyan készül? Megmutatjuk! decembertől minden szombaton 19.30-tól látható az OzoneNetwork TV műsorán. A csatornát működtető origo Zrt. tájékoztatása alapján jelenleg 1,4 millió háztartásban fogható az adás.

Címkék: origo ozonenetwork