2017. április 27.

Új sorozat a Nickelodeonon

A Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat rajongóit 2018-ban egy új szériával is megörvendezteti a gyerekcsatorna Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles munkacímmel.

Vasárnaponként vadonatúj epizódokkal folytatódnak a Tini Nindzsa Teknőcök a gyerekcsatorna műsorán. Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raffaello már több mint 30 éve szórakoztatják a rajongókat, azt azonban kevesen tudják, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő karakterek karrierjük hajnalán igazi háborút robbantottak ki. A két legnagyobb amerikai óriáscég, a Pizza Hut és a Domino's is versenybe szállt és majdnem 6 milliárd forint értékű marketingkampányt építettek a teknőcök köré.

A teknősök rajongóit vadiúj rajzfilmsorozattal is megörvendezteti a gyerekcsatorna. A 2018 őszén jelentkező Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles munkacímmel debütáló 2D animációs sorozat 26 részben mutatja majd be Leonardo és testvérei kalandjait New York misztikus városában.

Címkék: média nickelodeon

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

6 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.