2019. június 19.

Új sorozatok indultak az HBO GO-n

Elstartolt a Jett és a Város a hegyen is.

Június 15-én indult a Cinemax új sorozata, a Jett, amelynek alkotója, írója, rendezője és executive producere Sebastian Gutierrez. A börtönből frissen szabadult, profi tolvaj, Daisy (becenevén: Jett) Kowalski (Carla Guggino) gyermeke születése után visszavonult, most azonban kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért. Miután éppen csak sikerült végrehajtania egy veszélyes "utolsó" melót, könyörtelen, Jett képességeit saját céljaikra felhasználó bűnözők nyomására el kell vállalnia további megbízásokat is.

A Cinemax drámasorozatának kilencrészes évadának főszerepében Carla Gugino  látható, aki executive producerként is közreműködött a sorozat létrejöttében.

Június 17-én startolt a Showtime új, 10 részes krimi sorozata, a Város a hegyen, főszerepben a Golden Globe-díjas, Emmy-jelölt Kevin Bacon (Gyilkos hajsza), továbbá az amerikai színészkamara díjával kitüntetett Aldis Hodge (Underground).

A Város a hegyen az 1990-es évek elején játszódik Bostonban, ahol erőszakos bűnözők tobzódnak a helyi bűnüldöző szervek hallgatólagos támogatásával, amelyeknél a korrupció és a rasszizmus a norma. A fikciós történetben a változás motorja a Brooklynból érkező kerületi ügyészhelyettes, Decourcy Ward (Hodge) lesz, aki meglepő módon szövetségre lép a korrupt, mégis tiszteletnek örvendő FBI-veteránnal, Jackie Rohrral (Bacon).

A sorozatok már elérhetőek az HBO GO-n, magyar felirattal.

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

20 órája

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. A Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára.