2011. november 29.

Új sorozatot forgat a magyar HBO

Izraeli formátum alapján készül a széria, Mácsai Pál főszereplésével.

Izraeli formátum alapján készül a széria, Mácsai Pál főszereplésével.

A Társas játék után ismét izraeli formátum alapján készít sorozatot a magyar HBO. A Be Tipul (In Treatment) helyi verziójának forgatása november 22-én kezdődött, és 21 hétig tart. Ennek nyomán a Mácsai Pál főszereplésével készülő sorozat 2012 őszén kerülhet a nézők elé.

A történet középpontjában az ötvenes éveiben járó neves pszichológus áll, aki hétfőtől csütörtökig fogadja pácienseit, majd péntek esténként ő maga keresi fel a pszichológusát, hogy megoldja a saját magánéleti problémáit. A heti üléseken keresztül nyolc ember történetét ismerhetjük meg.

Mácsai Pál

Az izraeli verziót 2005-ben mutatták be, két évad futott le belőle, és egy sor hazai díjat zsebelt be. Az amerikai piacra 2008-ban vitte el az HBO, itt három szezont ért meg az Emmy- és Golden Globe-díjas széria.

A közép-európai leánycég még 2009-ben vette meg a formátum jogait, azóta a román, a cseh és a lengyel piacra is készült adaptáció. Ezt a sort követi a magyar verzió, melyen Tasnádi István vezető forgatókönyvíró és csapata dolgozik.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.