2017. február 08.

Új struktúra szerint sugároz a C8

A csatorna-ízelítők helyett, február 13-tól egész estés promóciós ablakot nyit egyes csatornái számára az AMC Networks International – Central Europe.

Február 13-tól két hétig a Sport2 műsorát adja az ingyenesen fogható C8, este 20:00 órától hajnali 02:00 óráig. Műsoron az ATP 500-as tenisztorna mellett a kézilabda Bajnokok Ligája aktuális fordulói lesznek. Ezt követően újabb csatornák, így a Sport1, az AMC, a Filmcafé, a Film Mánia, a Spektrum, a TV Paprika, a Megamax, és a CBS Reality egész estés műsorfolyama előtt nyílik meg a C8 kódolatlan ablaka.

A C8 2014 áprilisában indult, és a kezdeti 4 órás műsorideje mára hatórássá bővült. Megtalálható este 20.00 órától a Minimax után, illetve a MinDig TV 8-as csatornáján. A promóciós csatorna célja változatlanul, hogy az AMC Networks International – Central Europe csatornáinak tartalmából ízelítőt adjon, így betekintést engedjen a sport-, gyermek-, film-, tudományos-szórakoztató és gasztronómiai műsorkínálatba.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

17 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.