2011. szeptember 09.

Új szabályrendszer a ValóVilágban

Szeptember 12-vel rajtol el az új széria. Jönnek Alekosz ″háreméből″ és korábbi valóságshow-kból is szereplők.

Szeptember 12-vel rajtol el az új széria. Jönnek Alekosz ″háreméből″ és korábbi valóságshow-kból is szereplők.

Szeptember 12-én elrajtol a ValóVilág5 az RTL Klubon. A valóságshow-t ezúttal is Lilu és Sebestyén Balázs vezeti, s a fődíj sem változik, de lesz egy sor újdonság a 38 ezer jelentkezőt megmozgató műsorban.

A VV5 a beszavazó show-kkal indul, itt 14 kategóriából lehet bejutni a Villába: Szenvedélyes nők, Plázacicák, Amazonok, Alfahímek, Alekosz exei, Cselszövők, Dumagépek, Érzékenylelkűek, Furák, Összeférhetetlenek, Helyes pasik, Skalpvadászok, Szüzek és Valóságshow veteránok.

Ahogy a kategóriák például jelzik: korábbi reality celebeket is újra elővesznek. A közelmúlt műsoraihoz is visszanyúlnak: Alekosz párkereső műsorának három szereplőnője is megpróbál bejutni a műsorba.

Az első beszavazó műsor szeptember 12-én lesz a Dr. Csont után, mikor az Alfahímek csapnak össze. Az első hét nyertesei szeptember 17-én, az X-Faktor után költözhetnek be, a napi összefoglalók szeptember 18-án indulnak.

Az újdonságok egyike, hogy új arculatot kap a Villa: a most divatos retró dizájn uralja a helyszínt. Változnak a játékszabályok is: a párbaj győztese nem kap védettséget, azért a párbaj után minden villalakó versenybe szállhat az Arénában, az ún. Megmérettetés keretében.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.