2011. május 31.

Új szlovák szupercsatorna

Terjeszkedne az északi szomszédunk piacvezető csatornáját működtető társaság: elindítanák második tematikus tévéjüket is.

Terjeszkedne az északi szomszédunk piacvezető csatornáját működtető társaság: elindítanák második tematikus tévéjüket is.

A Central European Media Enterprises (CME) korábban a Doma névre keresztelt, nőket megcélzó csatornával támogatta meg a szlovákiai piacon az 1996-os indulása óta piacvezető, manapság jellemzően harminc százalék körüli közönségaránnyal hasító Markiza TV-t.

A következő lépés egy (sajtóhírek szerint indulásakor a nap kétharmadában sugárzó) sorozat- és mozicsatorna lehet, legalábbis erre kért műsorszolgáltatási engedélyt a társaság. Azt, hogy a Markiza Cinema mikor indulna, egyelőre nem tették közzé.

A CME jelenleg a bolgár, a cseh és a román piacon van jelen saját mozicsatornával. A szlovák nézők emellett az MTV-t és a Nova Sportot kapják a cégtől – csehül.

Még több kerékpárosverseny az Eurosporton

4 órája

Az Eurosport, az Amaury Sport Organisation (ASO) és az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kötött megállapodás révén a Tour de France és a La Vuelta minden pillanata 2025-ig kizárólag az Eurosporton lesz követhető élőben.