Sz.D. 2013. március 29.

Új szolgáltatás kkv-knak a T-Systems-től

A kkv-k hatékonyságának és versenyképességének növekedését segítheti a kifejlesztett dokumentumkezelő és folyamattámogató IT-szolgáltatás.

Növelheti a magyar kis- és középvállalkozások hatékonyságát és versenyképességét az a dokumentumkezelő és folyamattámogató informatikai szolgáltatási rendszer, amelyet az Új Széchenyi Terv támogatásával fejlesztett ki a T-Systems Magyarország.

A tegnapi projektzáró eseményen elhangzott, hogy csupán egy webböngésző szükséges ahhoz, hogy az ügyfelek hozzáférjenek a  dokumentumkezelő és folyamattámogató informatikai szolgáltatáshoz, a szolgáltatás pedig webes böngészőt futtatni képes táblagépekről is elérhető, és komoly induló beruházás és részletekbe menő informatikai szaktudás nélkül is gyorsan és hatékonyan igénybe vehető. A szolgáltatás havidíjas alapon, bérleti konstrukcióban érhető el bármely hazai vagy közép-európai kis- és középvállalkozás számára, skálázhatóságával költséghatékony megoldást kínál.

Az új szolgáltatás révén könnyebbé, egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a felhasználók számára az iratok kezelése, kiküszöbölhető az iratok, levelek, munkaanyagok keresésével járó fáradságos munka. Moduláris felépítésének köszönhetően ráadásul a szolgáltatás az ügyfelek egyedi igényeihez illeszkedik, így a vállalati adminisztrációs költségek is jelentősen csökkennek. A szolgáltatás bevezetését megkönnyíti a mindenre kiterjedő bevezetési forgatókönyv, amelynek segítségével a vállatoknál a bevezetési idő is jelentősen lerövidül. Az elkészült szolgáltatás lehetővé teszi, hogy hosszútávon megbízható és minőségi javulást biztosítson az ügyfélkiszolgálás területén, hozzájáruljon a vevői bizalom megerősödéséhez, növelje annak elégedettséget.

A T-Systems Magyarország Zrt. (mint az IQSYS Zrt. teljes körű jogutódja) több mint 38 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az instantDoc szolgáltatás egy összesen több mint 152 millió forintos beruházás eredményeképpen született meg.

Az instantDoc bekerült a T-Systems Magyarország Zrt. felhő alapú szolgáltatásainak családjába, az instantIT csomagba.