2012. október 04.

Új szolgáltatások az Adverticumnál

A kreatívok és a bannerfejlesztők munkáját segítené a hirdetéskiszolgáló.

A kreatívok és a bannerfejlesztők munkáját segítené a hirdetéskiszolgáló.

Két kiegészítő szolgáltatással jelentkezett az Adverticum AdServer. A showroom és a tesztelői adminisztrációs felület a kreatív szakembereket és a bannerfejlesztőket hivatott segíteni. A showroomban megvalósult, az Adverticum által kiszolgált kreatív hirdetéseket lehet megnézni valós környezetben, így ez a szolgáltatás a tervezés fázisában segíti az ügyfeleket. A tesztelői felület ugyanakkor a megvalósítás és a működés támogatására koncentrál.

"A showroom létrehozásának célja az volt, hogy bemutassuk az AdServerben rejlő lehetőségeket. Fontosnak tartottuk, hogy a hirdetők és az ügynökségek lássák, tudják, milyen egyedi megoldásokban gondolkozhatnak egy-egy online hirdetés megtervezése során. Konkrét, már megvalósult kampányok bemutatásával szeretnénk szemléltetni a kreatív lehetőségeket" - mondta el Szutor Ferenc, kereskedelmi igazgató.

"A tesztelői admin felületetet ügyfeleink igényei alapján alakítottuk ki annak érdekében, hogy a bannerkészítők az AdServer egyszerűsített adminisztrációs felületén, működés közben próbálhassák ki a hirdetéseket,, gyakorlati segítséget nyújtva ezzel a bannerkészítés folyamatában. A felület használatával elkerülhető, hogy egy kampány ne induljon el egy esetlegesen nem megfelelően elkészített kreatív miatt" - tette hozzá Balatoni Emese, ügyfélkapcsolati igazgató.