2013. július 09.

Új tagokkal bővült az IAB Hungary

Két cég csatlakozott a digitális érdekvédelmi szervezethez.

Két cég csatlakozott a digitális érdekvédelmi szervezethez.

A 444.hu-t kiadó Magyar Jeti Zrt. és a GF Social Media közösségimarketing-ügynökség csatlakozott nemrégiben az IAB Hungary-hez. Kardos Gábor, a Magyar Jeti vezérigazgatója 2012 októbere óta tagja az IAB elnökségének, így részt vett az újabb hároméves ciklus stratégiájának kidolgozásában is.

"Az IAB-hoz való csatlakozással, szeretnénk erősíteni a közösségi média és a startup szféra kapcsolatát a hazai és nemzetközi digitális hirdetési piaccal és elősegíteni a bennük rejlő lehetőségek minél szélesebb kiaknázását, mert fontosnak tartjuk az iparág összefogását a digitális megoldások nagyobb látótérbe kerülését és az online reklámpiac további fejlesztését" - mondta el Müller Tamás, a GF Social Media ügyvezetője.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.