Három vadonatúj szórakoztató műsor indul a Spektrum Home-on, így még tovább bővül a csatorna portfóliója, és a tartalmas beszélgetések is főszerepet kapnak.

A vadonatúj műsorsáv hétfőtől csütörtökig este 9 óratól látható majd. A Spektrum Home számára készített új formátumú műsorokkal itthon még nem találkozhatott a közönség, mindegyik hosszas előkészítési folyamat után kerül adásba. A gyártók régóta készülnek a formációk tévés megvalósítására, ahol a Tesztbeszéd és a NŐComment! című produkciókban a közönség is nagy szerepet kap.

Az újdonságok november második hetében, hétfőtől rajtolnak, csütörtökönként pedig május óta a Spektrum Home-on futó D. Tóth Kriszta „DTK: Elviszlek magammal” című produkciójából láthatják a nézők a legújabb részeket.

A november 5-én, hétfőn debütáló „Tesztbeszéd” ötletgazdája és producere Lovász László. A műsor minden egyes epizódjában négy sztárvendég ül le a házigazda, Dombóvári István asztalához, hogy különböző kérdéseken keresztül egy kicsit jobban megismerje saját magát és a vendég társait.

A feltett kérdésekre először a közönség válaszol egy applikáción keresztül, majd a sztárvendégek is elmondják a véleményüket, akik az eredményeket végül a műsorvezetővel együtt meg is beszélik. Így mindenki megtudhatja, hogy mit gondol róla a közönség, és a mellette ülő három másik vendég. Az első adásban Sebestyén Balázs, Laár András, Pokorny Lia és Geszti Péter beszélgetését láthatják a nézők, de szerepel majd a műsorban többek között Bochkor Gábor, Thuróczy Szabolcs, Pásztor Anna, Borbély Alexandra és Gálvölgyi János is.

A Helló, tesó! című, renhagyó dokuportré sorozat Magyarország legizgalmasabb testvérpárjait mutatja be kedd esténként. A műsor különlegessége, hogy a két riporter, D. Tóth Kriszta és D. Tóth András együtt mutat meg ismert és kedvelt embereket a testvérük társaságában, eddig nem látott, személyes környezetben.

Kriszta több mint húsz, öccse, András tizenöt éve dolgozik a médiában, de eddig még soha nem vezettek együtt műsort. A sorozat, amely testvérekről szól, de nemcsak testvéreknek Haumman Petrával és Haummann Mátéval indul, és az első évad során találkozhatnak a nézők többek között Péterfy Borival és bátyjával, Péterfy Gergely íróval, Koltai Róberttel és húgával, Judittal, a Trokán lányokkal vagy épp az olimpikon úszó testvérpárral, Verrasztó Evelynnel és Dáviddal.

Végül szerdánként egy különleges női talkshow várja a nézőket a tévé képernyője elé. A televíziós műsorként debütáló „NŐComment!” túlmutat a hagyományos női témákon, a résztvevők kötetlenül és tabuk nélkül beszélik meg az aktualitásokat, a friss pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, megvitatják a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, mindazt, ami kitölti az életünket, és minden olyan témát, ami a fiatal felnőtt nőket a hétköznapokban is foglalkoztatja. A NőComment! állandó női csapatából (Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia, Osvárt Andrea) minden adásban öten foglalnak helyet. Hozzájuk érkezik egy-egy férfivendég. Így találkozhatunk többek között Hajós Andrással, Vujity Tvrtkoval, Giannival, Bochkor Gáborral, Nagy Ervinnel vagy Rákóczi Ferivel is. A hangulatért Garami Gábor és zenekara gondoskodik Nikával az élen.

A NŐComment! adásait az AMC Networks International – Central and Northern Europe vadonatúj stúdiójában veszik fel október 31-től.

Az új építmény két stúdiót is magába foglal, melyek közül az egyikben többek között a NŐComment! is forog, míg a másikban állandó jelleggel nyolc saját gyártású sport műsor adásai készülnek.