2011. december 06.

Új targetálási lehetőség a Facebookon

Végre a felhasználók tartózkodási helyére is tudnak célozni a magyarországi hirdetők.

Végre a felhasználók tartózkodási helyére is tudnak célozni a magyarországi hirdetők.

Európa más piacai után itthon is elérhetővé vált a felhasználó tartózkodási helye szerinti targetálás a Facebookon. A lépés nyomán csökken a meddőszórás a jelenleg 3,62 millió magyar regisztrálttal bíró közösségi oldalon. A targetálási lehetőségek honi bővítéséről már régen szó volt, eddig azonban tolódott a magyar piacon a hely alapú célzás beélesítése.

Forrás: Facebook, Thinkdigital

"Hónapok óta levelezünk a Facebook központtal erről a problémáról. Tegnap reggel kollégám kapott egy újabb emailt Dublinból a kampánymenedzsmentért felelős régiós vezetőtől, miszerint még minimum 2 hónap, amíg a szervezeten átfut a kérésünk, és normál menetrend szerint aktiválják a fenti célzást lehetővé tevő szolgáltatást… Majd pár levélváltás után, este kaptunk egy újabb levelet, miszerint nézzünk csak rá a felületre, mert időközben mégis aktiválták a célzást Magyarországon és Bulgáriában is…" - mondta el Szabó Ákos, a Facebook honi hirdetési partnerének, a Thinkdigitalnak a country managere.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.