2017. szeptember 08.

Új termékekkel ünnepel a szülinapos Quartz

Az ötödik születésnapját ünneplő Quartz hírportál öt új termékkel ünnepel: van köztük tematikus kiadvány és könyv is.

Az Atlantic Media üzleti híroldala, a Quartz a múlt hónapban 22 millió egyedi felhasználót ért el. A sikeren felbuzdulva korábbi cikksorozatuk alapján kiadtak egy könyvet, „Tárgyak, amelyek tüzelik a világgazdaságot” címmel. Az 5.000 példányra korlátozott, 35 dolláros könyv október 4-étől kapható.

A Daily Brief hírlevél mellé érkezik a délutáni kiadás Quartz Obsession címmel, amely minden nap a világgazdaság egy-egy kiemelt témájával foglalkozik majd. Az eddigi hírlevél feliratkozói az újdonságot is automatikusan megkapják majd.

Két tematikus kiadvánnyal is készülnek az ősztől: az októberben megjelenő Quartz at Work menedzsment-, vezetési, karrier- és munkahelyi kérdésekkel foglalkozik, míg a novemberi Quartzy az azonos nevű életstílus- és kulturális hírlevélen alapul. Mindkét kiadvány saját szerkesztői csapatot kap.

Videóban is erősít a Quartz: három új sorozattal készülnek, amelyek az óceánok világát, a Föld felfedezetlen vidékeit, illetve a világunkat leginkább átalakító technológiákat mutatják be.

(Forrás: MediaPost)