2019. augusztus 09.

Új török dráma a TV2 műsorán

Új török sorozat váltja a Madárkát augusztus 12-től.

Az Anya című díjnyertes széria olyan fajsúlyos témákra mutat rá, mint a gyermekbántalmazás vagy a családon belüli erőszak.

A történet a 7 éves Melekről szól, aki nehéz körülmények között él. Apja meghalt, édesanyja pedig inkább az aktuális barátjával törődik, mintsem vele. Egy fiatal tanárnő felfigyel a kislányra, rájön, hogy nevelőapja bántalmazza a gyermeket. Hiába szólnak azonban a családsegítőknek, nincs bizonyíték, mivel az édesanya megtagad minden együttműködést, így az iskola, a tanárok tehetetlenek...

Az Anya történetét a televíziós szakma is díjazta: két éve a Tokyo Drama Awardson Special Awarddal tüntették ki a produkció stábját, míg a Golden Butterfly Awardson a kislányt alakító Beren Gökyildiz játékát ismerték el.

A sorozat augusztus 12-től minden hétköznap 16.45-kor a TV2 műsorán látható.

Címkék: média tv2 sorozat

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

15 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.