2013. január 18.

Új tv-csatornával és lefedettség-növeléssel erősít a Viacom

A cég bővíti a VIVA és az MTV Hungary lefedettségét és elhozza a Comedy Central Extrát a magyar fiataloknak is.

A cég bővíti a VIVA és az MTV Hungary lefedettségét és elhozza a Comedy Central Extrát a magyar fiataloknak is.

Az Invitel és a Hello HD szolgáltatókkal való megegyezés után 5 százalékkal bővült a fiataloknak szóló filmeket és sorozatokat szolgáltató MTV Hungary és további 5 százalékkal a VIVA lefedettsége is. A két csatorna műsorkínálatával és saját gyártású produkcióival a 15-29 éveseket célozza.

A Viacom emellett januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central kistestvérének számító adón a nézők angol nyelven magyar felirattal találkozhatnak a már megszokott Comedy-s humor egy kicsit extrémebb, karcosabb változatával.

Olyan sorozatokra számíthatunk mint a meglehetősen egyedi humorú Sarah Silverman Program, vagy a munkahelyi szerencsétlenkedéseket kiparodizáló Workaholics. Emellett itt láthatjuk az amerikai stand-up krémjét felvonultató adásokat, vagy éppen az Egyesült Államok napi politikáját kiparodizáló olyan ál-hírműsorokat is mint a 16 Emmy díjas Daily Show, vagy a Colbert Report.

″Az Index marad, ami volt″

3 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.