2017. november 15.

Új ügyfelek az Adverticumnál

Mandiner, a Zoom és a Frank Digital is az Adverticum AdServert választották.

Az Adverticum tovább erősítette piacvezetői pozícióját a tartalomszolgáltatói oldalon és előrelépett ügynökségi téren is: többek között a Mandiner, a PestiSrácok és a Zoom, az ügynökségek közül pedig a Frank Digital is az Adverticum AdServer hirdetéskiszolgáló rendszert használják ezentúl saját vagy vásárolt hirdetési felületeik menedzseléséhez.

A 16 éve folyamatosan fejlődő rendszer előnye, hogy rugalmas a fejlesztés terén, ezért számos esetben teljes mértékben az ügyféligényekre szabható. Technológiai szempontból felveszi a versenyt a nagy nemzetközi adszerverekkel, ugyanakkor az angol mellett magyar nyelvű ügyféltámogatási szolgáltatást, számos oktatási lehetőséget és kampánymenedzsmentet is kínál. Adverticum AdServer havonta 16 milliárd hirdetést szolgál ki, s ezzel szinte az összes hazai internetfelhasználót eléri. A hazai piacon kívül jelen van Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban is.

Az Adverticum új magyarországi ügyfelei 2017 októberében az alábbi oldalak: eco.hu, futasrolnoknek.hu, homeopatia.info.hu, igényesférfi.hu, mandiner.hu, oneclickhero.com, pestisracok.hu, rollingtons.hu, szupervumen.hu, zoom.hu valamint a Frank Digital Kommunikációs ügynökség.

 

Cseppben az élet

4 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.