2013. április 12.

Új verzió a SuperTV2 márkázott táblagépéből

Továbbfejlesztették a SuperTV2 tabletet. Az eddigi eladási sikerekre alapozva gyorsabb processzorral és nagyobb memóriával kerül forgalomba.

Továbbfejlesztették a SuperTV2 tabletet. Az eddigi eladási sikerekre alapozva gyorsabb processzorral és nagyobb memóriával kerül forgalomba a táblagép legújabb verziója.

A TV2-csoport a szórakoztatóelektronikai piac egyik meghatározó szereplőjeként számon tartott MyAudioval, valamint a TMC Managementtel együttműködve hozta létre termékét azzal a céllal, hogy egyrészt kiterjessze a SuperTV2 márkát, másrészt saját termékkel erősítse háromképernyős stratégiáját.

Az első hónapok kiváló fogadtatása után máris itt a tablet továbbfejlesztett változata, amelyet erősebb, Rockchip 1,6GHz Dual processzorral, 16GB beépített memóriával, 8 inches 1024*600 képernyővel, bluetootht-tal, 30 GB ingyen Cloud szolgáltatással és Network TV applikációval vásárolhatnak meg a fogyasztók. A terméken megtalálható a SuperTV2 alkalmazás is, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy exkluzív anyagokat tölthessenek le a csatorna sajátgyártású műsoraival kapcsolatosan.

- A SuperTV2 tablet tökéletesen illeszkedik a csatorna prémium jellegéhez, és egyértelműen sikertörténet: rövid időn belül szép bevételi eredményeket produkált, és máris itt a legújabb verzió, amely reményeink szerint legalább olyan népszerű lehet, mint elődje. A termék rendszeresen megjelenik a SuperTV2 sajátgyártású műsoraiban is, így kiváló példa arra nézve is, hogy milyen co-brandingelt megoldásokat kínálunk partnereinknek – mondta Laczkó Endre, a TV2-csoport Kereskedelmi és Üzletfejlesztési Igazgatója.

Lacza Gábor, a MyAudio ügyvezetője szerint a fejlesztés tovább erősíti a termék prémium jellegét. - Nagyon örülünk az együttműködés újabb állomásának. A folyamatosan frissülő tartalmak mellett ismét újat, különlegeset nyújthatunk azoknak, akik a MyAudio - Super TV2 terméküket választják – mondta.