A tavalyi év utolsó hónapjaiban megújulási folyamat indult a Horváth Attila „Füge” által alapított HAB Advertnél, amely stratégiai ügynökségként hét éve építi a dinamikusan növekvő ALDI márkát.

 

Ősszel új vezetők érkeztek kulcspozíciókba, Kiss Virág ügynökségvezetőként, Asztalos Zsolt pedig kreatívigazgatóként csatlakozott. Az ügynökség nem titkolt szándéka, hogy szintet lépjen, és integrált kommunikációs partnerként legyen jelen a piacon.

Kiss Virág korábban az Ogilvy-nél volt stratégiai vezető, később a TeamRed stratégiai és ügyfélszolgálati igazgatójaként közreműködött számos sikeres Vodafone kampányban, ezt megelőzően pedig a UPC Magyarország marketingkommunikációs vezetője volt, irányítása alatt jöttek létre a Bazsó-Winkler és a Boldogvölgy kampányok.

Asztalos Zsolt 19 éve dolgozik a reklámszakmában. Legutóbb az ACG Head of Art pozícióját töltötte be. Korábban többek között a Scholz & Friends-ben, a BBDO-ban, az Akció-Nxs-ben, a Team Y&R-nál és a Laboratory Ideas-ben dolgozott. Munkáihoz közel 30 kreatív díj kapcsolódik. Reklámszakmai sikerei mellett Munkácsy-díjas képzőművészként is elismert. 2013-ban ő képviselte Magyarországot a világ egyik legnagyobb presztízsű művészeti eseményén, a Velencei Biennálén, a „Kilőtték, de nem robbant fel”című munkájával. Közel 100 hazai és nemzetközi tárlaton vett eddig részt.