2014. március 17.

Új videotárak az Invitelnél

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

Márciustól két új videotárral bővül az Invitel IPTV-szolgáltatása. A havidíjas csomagban az előfizetők a Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak. Maga a videotár-szolgáltatás nem újdonság az Invitelnél, az AXN filmek és sorozatok már 2013 áprilisa, a Minimax és a Megamax gyermekműsorai pedig 2013 nyara óta érhetők el ily módon.

„A Nickelodeon meséit tartalmazó Videotár és a Comedy Central műsoraiból álló Mókatár elsősorban a gyerekeket és a fiatal felnőtteket célozza” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A Videotár meséi havi 590 Ft-ért, a Mókatár szórakoztató műsorai pedig havi 690 Ft-ért érhetőek el. Az első hónapban a tartalmakat folyamatosan frissítik, hogy mindig változatos maradjon a kínálat.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

29 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.