2014. március 17.

Új videotárak az Invitelnél

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

Márciustól két új videotárral bővül az Invitel IPTV-szolgáltatása. A havidíjas csomagban az előfizetők a Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak. Maga a videotár-szolgáltatás nem újdonság az Invitelnél, az AXN filmek és sorozatok már 2013 áprilisa, a Minimax és a Megamax gyermekműsorai pedig 2013 nyara óta érhetők el ily módon.

„A Nickelodeon meséit tartalmazó Videotár és a Comedy Central műsoraiból álló Mókatár elsősorban a gyerekeket és a fiatal felnőtteket célozza” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A Videotár meséi havi 590 Ft-ért, a Mókatár szórakoztató műsorai pedig havi 690 Ft-ért érhetőek el. Az első hónapban a tartalmakat folyamatosan frissítik, hogy mindig változatos maradjon a kínálat.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.