2014. március 17.

Új videotárak az Invitelnél

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

A Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak a szolgáltató IPTV-előfizetői.

Márciustól két új videotárral bővül az Invitel IPTV-szolgáltatása. A havidíjas csomagban az előfizetők a Nickelodeon és a Comedy Central műsorai közül válogathatnak. Maga a videotár-szolgáltatás nem újdonság az Invitelnél, az AXN filmek és sorozatok már 2013 áprilisa, a Minimax és a Megamax gyermekműsorai pedig 2013 nyara óta érhetők el ily módon.

„A Nickelodeon meséit tartalmazó Videotár és a Comedy Central műsoraiból álló Mókatár elsősorban a gyerekeket és a fiatal felnőtteket célozza” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A Videotár meséi havi 590 Ft-ért, a Mókatár szórakoztató műsorai pedig havi 690 Ft-ért érhetőek el. Az első hónapban a tartalmakat folyamatosan frissítik, hogy mindig változatos maradjon a kínálat.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.