2013. szeptember 27.

Új webshoppal bővült a hazai e-kereskedelmi piac

Megnyílt az első Ecover-termékekre specializálódott hazai webáruház.

Megnyílt az első Ecover-termékekre specializálódott hazai webáruház. Az öko eszmeiséget, minőséget, hatékonyságot képviselő márka hazai forgalmazója – a Superio Kft. - által üzemeltetett webshop célja az, hogy a hazai termékportfólió fellelhető legyen egy helyen, és az internetes vásárlók emellett hasznos információkhoz jussanak ökológiai témában.

A cég 1980-ban elsőként dobott piacra foszfát-, perborát -mentes mosóport. Az újításra való törekvés azóta is jellemzi az Ecovert. A belga székhelyű cég megszállottan segíti a környezettudatos gondolkodás térhódítását. Létrehozta a világ első ökogyárát (azóta már 3 van), életre hívott egy környezetbarát vonatkozású ISO-szabványt, jó pár elismerésben részesült a környezetvédelemért folytatott munkájáért.

A mosópor-gyártás csak a kezdet volt. Mára már az otthoni szféra minden pontja tisztítható az Ecover környezetbarát és egészségkímélő vegyszermentes termékeivel. A természetes alapanyagokból (növényi és ásványi összetevőkből) készült termékek csomagolása is 100%-osan újrahasznosítható, és fontosnak tartották azt is közölni, hogy a cég nem végez állatkísérleteket.

Az Ecover elsődlegesen arra törekszik, hogy kiszolgálja azok igényeit, akik gyorsan, hatékonyan, kényelmesen és mégis környezetbarát módon akarják otthonukban megteremteni az egészséges higiéniát. A mosó- és tisztítószerek antiallergének és öko címkével ellátott termékek. A cég ügyel arra is, hogy az öko szereikkel végzett háztartási munkák kényelmesen és a lehetőségekhez mérten élvezetesen történjenek – a csomagolások, adagolások kényelmi szempontokat is szolgálnak.

A webshopban kapható 26 féle termék (mosogatószer, súrolószer, mosópor, öblítő, padlótisztító, ablaktisztító, folyékony szappan, tusfürdő és más speciális illetve általános tisztítószer) gyártása Európában történik. Az Ecover-ökogyárakban alkalmazott - EU-s szabványok szigorúságát felülmúló - szabályozások garantálják a vásárlók polcaira kerülő zöld termékek kiemelkedő minőségét és hatékonyságát.