2013. május 21.

Újabb Digi-eladás

Már megint megvált egy részlegétől a Digi-csoport mögött álló romániai RCS&RDS. Most tőlünk északra adtak el, nem tudni, mennyiért.

Már megint megvált egy részlegétől a Digi-csoport mögött álló romániai RCS&RDS. Most tőlünk északra adtak el, nem tudni, mennyiért.

Merthogy a felek azt nem hozták nyilvánosságra, pontosan mennyiért veszi meg a Slovak Telekom (ST) a Digi Slovakia nevű céget. Szakportálok beszámolója szerint hónapok óta folytak a tárgyalások az ügyletről, amellyel a vevő jelentősen erősítheti pozícióit a helyi televíziós piacon. Az ügyletet előzetesen jóvá kell hagynia a pozsonyi kartellhatóságnak.

Az ST mintegy 180 ezer műholdas és IPTV-ügyféllel, valamint 15 ezer mobiltévé-előfizetővel rendelkezik. A helyi piacra hét évvel ezelőtt belépő, tíz városban kábeltévé- és internet-szolgáltatást nyújtó Digi szlovákiai ügyfélköre mintegy 270 ezres.

Mint arról nemrég portálunk is beszámolt, nemrég horvátországi érdekeltségétől vált meg az RCS&RDS-csoport; ott az egyik helyi mobilszolgáltató volt a vevő.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.