2014. április 02.

Újabb HD ismeretterjesztő csatornával bővít a UPC

Ma már a szolgáltató digitális előfizetőinek egyötöde tévézik nagy felbontásban.

Ma már a szolgáltató digitális előfizetőinek egyötöde tévézik nagy felbontásban.

Idén is gazdagodik a kábeltelevízión elérhető nagy felbontású, HD-csatornák választéka. A UPC Magyarország kínálata a NatGeo Wild HD ismeretterjesztő csatornával bővül, így összesen már 22 HD-csatornát nézhetnek a csomag előfizetői. A legnézettebb országos kereskedelmi és közszolgálati műsorok mellett nyolc dokumentum- és természetfilm-csatorna látható a csomagban.

A HD-előfizetések száma a UPC-nél tavaly megduplázódott és folyamatosan tovább növekszik. Ma már a digitális tévére előfizetők több mint egyötöde nagy felbontásban tévézik. A szolgáltató tévés videotárában is fokozatosan növekszik a HD-filmek aránya. Ezzel párhuzamosan az eltelt egy év alatt csaknem 40%-kal emelkedett a videotárból megvásárolt nagy felbontású filmek aránya is.

Az április elsejétől a 206-os programhelyen elérhető NatGeo Wild HD a nap 24 órájában természetfilmeket sugárzó csatorna. A program kizárólag eredeti nagy felbontású műsorokat tartalmaz, amelyek alatt választható a szinkron vagy az eredeti hang és több más nyelv is.