2017. július 28.

Újabb MinDig TV promóció

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően 2017. július 31-augusztus 13. között a Mozi+, július 31-augusztus 27. között pedig a Chili TV lesz elérhető kódolatlanul 750 ezer háztartásban.

Július 31. és augusztus 13. között az összes MinDig TV néző számára kódolatlanul elérhető lesz a Mozi+ filmcsatorna a 15. programhelyen. A mozihangulatot olyan ikonok garantálják, mint James Bond, Indiana Jones vagy éppen a Wall Street farkasa.

A hónap utolsó napjától négy hétig a MinDig TV nézői a Chili TV műsorát is kódolatlanul nézhetik a 49. programhelyen, ahol többek közt feltűnik Nigella Lawson, Gordon Ramsay és Erdélyi Mónika.

 

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

7 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.