2012. július 24.

Újabb Nokia-szalmaszál

Technológiai szövetséget kötve menekülne az erősödő szorításból a Nokia.

Technológiai szövetséget kötve menekülne az erősödő szorításból a Nokia.

A Financial Times úgy tudja, a finn cég arról kezdett tárgyalni európai szolgáltatókkal, hogy hozzanak létre kizárólagos platformot a Nokia Windows 8-at használó új okostelefonjai számára. Bennfentesekre hivatkozva a lap arról ír: a mobilgyártó pénzügyileg is érdekeltté tenné sikerében kiszemelt partnereit, akikkel egyelőre puhatolózó jellegű tárgyalásokat folytat.

Az elemzők szerint annak valóban volna értelme, ha sikerülne tető alá hozni egy olyan szövetséget, amely ellensúlyozhatná a saját operációs rendszerrel nyomuló iPhone és az androidos Samsung mind nagyobb mértékű piaci térnyerését.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.