2011. december 21.

Újabb arab tévé

Testvércsatornát kap az arab világ második számú, a Nyugat iránt kifejezetten nem túl barátságos voltáról (is) ismert televíziója.

Testvércsatornát kap az arab világ második számú, a Nyugat iránt kifejezetten nem túl barátságos voltáról (is) ismert televíziója.

A 2003-ban indított al-Arabija második csatornája – amely az al-Hadasz (az esemény) névre hallgat majd - nem tudni, hogy mikor indul, de a tulajdonos MBC médiaház elnök-vezérigazgatója azt ígéri, az adó az események mély elemzése mellett élőben mutatja majd meg a dolgokat "úgy, ahogyan azok történnek".

A két adó nem versenytársa, hanem kiegészítője lesz egymásnak – tette hozzá Sejk Valid bin Ibrahim al Ibrahim. Szavai szerint a projekt minden fontos összetevője – így a stáb és a műsorstruktúra – is a rendelkezésükre áll, így csak idő kérdése, hogy a piacra lépnek. Ha elindul, az új adó lehet az MBC tizedik televíziós csatornája.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.