2013. április 02.

Újabb brit fizetőkapu

Veszélyes vagy sikert hozó útra lépett a Daily Telegraph? – tehetjük fel a kérdést a brit lap online kiadásának új bevételszerző akciója alapján.

Veszélyes vagy sikert hozó útra lépett a Daily Telegraph? – tehetjük fel a kérdést a brit lap online kiadásának új bevételszerző akciója alapján.

A rendszer pofonegyszerű – és nagyjából megegyezik azzal a szisztémával, amit a Financial Times (FT) és a The New York Times vezetett be anno. A havi első húsz kattintás ingyenes, aztán viszont vagy továbbáll a júzer (akit próbahónappal is csalogatnak), vagy fizet. A friss tartalomhoz korlátlan okostelefon-hozzáférést kínáló Telegrapgh-alkalmazás 1,99 font, míg a táblagépes változat 9,99.

Az oldal februári olvasóközönsége majdnem 18 százalékkal volt nagyobb, mint tavaly ugyanekkor. Az FT 2010-es példája azonban azt mutatja: ha fizetni kell, tízből kilenc olvasó nem nyúl a zsebébe, inkább beéri kevesebb tartalommal.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.