2011. június 09.

Újabb büntetés a NeoFM-nek

A rádió a vállaltnál kevesebb hírműsort adott, ezt szankcionálta a Médiatanács. Más ügyek miatt pedig figyelmeztetést kapott a NeoFM.

A rádió a vállaltnál kevesebb hírműsort adott, ezt szankcionálta a Médiatanács. Más ügyek miatt pedig figyelmeztetést kapott a NeoFM.

5,5 millió forintos büntetést kapott a NeoFM a Médiatanácstól, mivel 2010 novemberében és decemberében a szerződésben vállaltnál kevesebb hírműsort adott. Emellett figyelmeztetést is kapott a rádió, mert nem teljesítette a szerződésében foglalt magyar zene arányt, és a kulturális műsorokra tett vállalásai sem teljesültek.

A büntetés azért lett ekkora, mert a rádió már nem először sértette meg a kötelezettségeit, így kapott már figyelmeztetést burkolt reklám miatt, és az év elején egy 20 milliós "büntetés csomagot" is a nyakába varrt a hatóság. Utóbbiból 17 milliót a most ismét szankcionált hírhiány miatt róttak ki, míg 3 milliót a túl sok reklám miatt.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.