2011. március 23.

Újabb éneklős műsor a TV2-n

Április 8-tól indul A Nagy Duett, Liptai Claudia és Majka műsorvezetésével.

Április 8-tól indul A Nagy Duett, Liptai Claudia és Majka műsorvezetésével.

Új élő showműsorral jelentkezik a TV2 2011. április 8-tól, melynek műsorvezetője Liptai Claudia és Majka lesz. A péntekenként jelentkező A Nagy Duettben tapasztalt énekesek és az énekléssel eddig csak amatőr szinten próbálkozó celebek lépnek fel együtt.

Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják majd el, ez alapján minden adásban kiesik a leggyengébb duó. Többek között Tilla Tóth Gabival, Orosz Barbara Ganxsta Zolee-val, Hajdú Péter pedig Zoltán Erikával alkot párost.

Tóth Gabi és Tilla

A Nagy Duett így egy héttel rajtol később, mint az RTL Klubon április 2-án induló harmadik Csillag születik széria. A két kertévé tavaszi nagy dobásai azért sem ütköznek direkt módon, mivel a TV2 ezúttal eleve péntekre rakta a maga showját, míg az RTL ismét szombaton kutat tehetségeket.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.