2011. november 09.

Újabb lengyel óriástervek

Stratégiai együttműködésre lépett a Canal+ birodalommal két lengyelországi médiaház. Nagyravágyó tervek húzódnak meg a háttérben.

Stratégiai együttműködésre lépett a Canal+ birodalommal két lengyelországi médiaház. Nagyravágyó tervek húzódnak meg a háttérben.

Helyi sajtóértesülések szerint ugyanis a fizetőstévé-bizniszben működne együtt a franciákkal az ITI és a TVN. A cél egy olyan digitális hálózat kiépítése lehet, amelynek két és fél milliónál is több előfizetője van.

A két lengyel nagyvállalat pénzmozgás nélküli ügyletben állna össze, mégpedig oly módon, hogy minden érintett tekintélyes, de kisebbségi részesedéssel bírna a közös vállalatban. (Eközben azonban a Canal+ opciót szerezne arra, hogy kivásárolja a TVN-ből a többségi tulajdonos ITI-t.)

Az ügylet eredményeként a partnerek jobb eséllyel támadhatják a másik nagyágyú, a piacvezető, nemrég újabb lépéssel terjeszkedő Cyfrowy Polsat pozícióit, amely jelenleg 3,5 millió ügyfelet mondhat magáénak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

12 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.